Eddie Marsan

Atomic Blonde(2017)
6.9
HD

Atomic Blonde(2017)

Një agjent i fshehtë MI6 është dërguar në Berlin gjatë Luftës së Ftohtë për të hetuar vrasjen e një agjenti ...
Filth
7.1
HD

Filth

2013

Filth

Një polic fanatik i droguar nga çrregullimi bipolar dhe varësia e drogës manipulon dhe hallucinon rrugën e tij gjatë sezonit ...
The Limehouse Golem (2016)
6.3
HD

The Limehouse Golem (2016)

Një seri vrasjesh e ka tronditur komunitetin deri në pikën ku njerëzit besojnë se vetëm një krijesë legjendare nga kohët ...