Famke Janssen

X-men X2(2003)
7.5
HD

X-men X2(2003)

Profesori Charles Xavier dhe ekipi i tij i superheronjve të talentuar gjenetikisht përballen me valën e ndjenjës anti-mutante të udhëhequr ...
X-Men(2000)
7.4
HD

X-Men(2000)

Dy mutantë, Mashtrues dhe Wolverine, vijnë në një akademi private për llojin e tyre, ekipi i superheronjve, X-Men, duhet të ...
The Show(2017)
6.2
HD

The Show(2017)

Një vështrim shqetësues në televizionin real, ku një shfaqje shqetësuese e lojës ka garuesit që i japin fund jetës së ...