Finn Wolfhard

IT (2017)
7.8
HD

IT (2017)

2017

IT (2017)

Në një qytet të vogël në Maine, shtatë fëmijë të njohur si The Losers Club vijnë ballë për ballë me ...
Stranger Things
8.3

Stranger Things

Kur një djalë zhduket, një qytet i vogël zbulon një mister që përfshin eksperimente sekrete, forca të tmerrshme mbinatyrore dhe ...