Jada Pinkett Smith

Girls Trip (2017)
6.4
HD

Girls Trip (2017)

Katër të dashurat marrin një udhëtim në New Orleans për një festival vjetor dhe gjatë rrugës rizbulojnë anët e tyre ...
The Human Contract
5.2
HD

The Human Contract

Një grua e lirë e çon një biznesmen në një rrugë të braktisjes së pamatur.
Bad Moms
10
HD

Bad Moms

2016

Bad Moms

Kur tre mama të mbingarkuara dhe të nënvlerësuar arrijnë limitin e durimit te tyre, ato heqin dorë nga përgjegjësitë e ...