Jamie Bell

Filth
7.1
HD

Filth

2013

Filth

Një polic fanatik i droguar nga çrregullimi bipolar dhe varësia e drogës manipulon dhe hallucinon rrugën e tij gjatë sezonit ...
Snowpiercer
7.0
DVD

Snowpiercer

Në një të ardhme ku një eksperiment i dështuar për ngrohjen globale vret jetën më të madhe të planetit, një ...