Jordana Brewster

Lethal Weapon
10

Lethal Weapon

Një ish-marifet i zhveshur i Marinës ndodhet në vendin e punës si oficer i policisë në Los Anxheles, ku ai ...
Furious 7
10
HD

Furious 7

2015

Furious 7

Dekard Shou kërkon të hakmerret ndaj Dominik Toretos dhe familjes së tij për vdekjen e vëllait të tij.