Samara Lee

Annabelle: Creation(2017)
6.7

Annabelle: Creation(2017)

Disa vjet pas vdekjes tragjike të vajzës së tyre të vogël, një kukullash dhe gruaja e tij mirëpresin një murgeshë ...