what going on?

El Chapo 1x1

Episode 1

Joaquin, më mirë i njohur si ‘El Chapo’, është një vartës që përpiqet të qëndrojë jashtë për t’u bërë bosi. Pasi u kapën, Miguel Angel lë Chapo-n përgjegjës dhe i jep atij pozitën e shefit.

El Chapo: 1×1
Apr. 23, 2017

El Chapo season 1

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website