what going on?

Arrow 6x2

Tribute

Oliver përpiqet të balancojë duke qenë kryetari i bashkisë, Arrowu i gjelbër dhe babai i William. Anatoli kthehet në Star City me një axhendë vdekjeprurëse.

Arrow: 6×2
Arrow: 6×2
Arrow: 6×2
Arrow: 6×2
Arrow: 6×2
Arrow: 6×2
Oct. 19, 2017

Arrow season 6

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website