what going on?

Arrow 6x3

Next of Kin

Një ekip opozitar i zinxhirëve të udhëhequr nga Onyx prishet në Kord Industries dhe vjedh diçka vdekjeprurëse. Oliver lufton për t’u lidhur me William kështu që ai arrin në një burim të habitshëm për ndihmë.

Arrow: 6×3
Oct. 26, 2017

Arrow season 6

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website