what going on?

Constantine 1x3

The Devil's Vinyl

John dhe Zed angazhohen në një konfrontim të rrezikshëm për të shpëtuar një grua dhe familjen e saj nga forcat mëkatare. Përpjekjet e Gjonit e detyrojnë atë të përballet me errësirën në jetën e tij – duke u përballur gjithashtu me një kundërshtar të ri të fuqishëm në Papa Midnite.

Constantine: Sezoni 1 episdoi 3
Constantine: Sezoni 1 episdoi 3
Constantine: Sezoni 1 episdoi 3
Constantine: Sezoni 1 episdoi 3
Constantine: Sezoni 1 episdoi 3
Constantine: Sezoni 1 episdoi 3
Constantine: Sezoni 1 episdoi 3
Constantine: Sezoni 1 episdoi 3
Constantine: Sezoni 1 episdoi 3
Constantine: Sezoni 1 episdoi 3
Nov. 07, 2014

Constantine season 1

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website