what going on?

Çukur 1x1

Episodi 1 pjesa 1

Në Kapitullin 1 të gropës; Gryka e İdris Koçovalı, të cilën ai e ndërtoi me duart e veta, është zemra e Stambollit, madje edhe vetë! Nuk ka rrezik në këtë lagje duke kërcënuar banorët. Yamaç, i cili punon si kimist gjatë ditës dhe i cili luan rolin e një muzikanti gjatë natës, ka ikur nga ky vend për një arsye shumë vite më parë. Jeta e një të riu ndryshon krejtësisht me kryqëzimin e shtigjeve të tij me Senën, e cila ka një karakter të plotë të marrëzi si vetë. Ndërsa duo është zvarritur në një dashuri të pasionuar, gropa vjen në prag të një stuhie që së shpejti do të shpërthejë me ardhjen e Vartolu. Kjo stuhi do të tërheqë Pjerrësinë në Cukur dhe të kaluarën që ai la shumë kohë më parë. Sidoqoftë, në fund, të gjithë do të kthehen në Çukur një ditë.

Pjesen e dytë te episodit të pare e keni ne linkin poshte

Oct. 22, 2017

Çukur season 1

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website