what going on?

DC's Legends of Tomorrow 3x1

Aruba-Con

Kur legjendat e kuptojnë se ata e thyen afatin kohor, Rip Hunter arrin me organizatën e tij të re – Byronë Time – për t’i lehtësuar ata nga detyra. Legjendat janë të gëzuar për të marrë një shans për të vendosur ekipin përsëri së bashku, por një kërcënim i ri lind kur Rory spote Julius Caesar në Aruba. Sara, Nate dhe Ray krijojnë një plan për të vjedhur Waveriderin nga Byroja e Kohës për të provuar dhe ndaluar Jul Cezarin nga pushtimi i botës moderne.

DC’s Legends of Tomorrow: 3×1
DC’s Legends of Tomorrow: 3×1
DC’s Legends of Tomorrow: 3×1
DC’s Legends of Tomorrow: 3×1
DC’s Legends of Tomorrow: 3×1
DC’s Legends of Tomorrow: 3×1
Oct. 10, 2017

DC's Legends of Tomorrow season 3

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website