what going on?

DC's Legends of Tomorrow 3x2

Freakshow

Legjendat gjejnë veten në 1870 për të rregulluar anakronizmin që ndodh të jetë në P.T. Cirku i ri i Barnumit. Megjithatë, Nate dhe Ray aksidentalisht liruan një tigër të dhëmbëzuar me dhëmbë, duke krijuar një problem më të madh. Ndërkohë, P.T. Barnum është në kërkim për të kapur Nate dhe Ray për të bërë shfaqjen e tij edhe më emocionuese për turmën.

DC’s Legends of Tomorrow: 3×2
DC’s Legends of Tomorrow: 3×2
DC’s Legends of Tomorrow: 3×2
DC’s Legends of Tomorrow: 3×2
DC’s Legends of Tomorrow: 3×2
DC’s Legends of Tomorrow: 3×2
Oct. 17, 2017

DC's Legends of Tomorrow season 3

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website