what going on?

DC's Legends of Tomorrow 3x4

Phone Home

Legjendat mësojnë se Ray Palmer do të vdesë sepse ata thyen kohën, duke shkaktuar që ata të garojnë në vitin 1988 për të shpëtuar jetën e tij. Kur ata mbërrijnë, ata befasohen kur mësojnë se i riu Ray Palmer është shoqëruar me një fëmijë të zhvendosur Dominator duke e vënë atë në dëm të qeverisë dhe nënës së Dominatorit. E re për anijen dhe misionet, Zari duhet të gjejë vendin e saj dhe të mësojë t’i besojë ekipit. Ndërkohë, Stein fillon të punojë në një projekt të fshehtë në anije, gjë që e bën Rory dhe Jax të dyshimtë.

DC’s Legends of Tomorrow: 3×4
DC’s Legends of Tomorrow: 3×4
DC’s Legends of Tomorrow: 3×4
DC’s Legends of Tomorrow: 3×4
Oct. 31, 2017

DC's Legends of Tomorrow season 3

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website