what going on?

El Chapo 1x2

Episode 2

Chino viziton Ramonin për t’iu dhënë informacion rreth vendndodhjes së ‘El Chapo’ në këmbim të pesë milionë dollarëve. Ramoni shkon pas ‘El Chapo’ dhe e kthen aeroportin në një fushë beteje.

El Chapo: 1×2
Apr. 30, 2017

El Chapo season 1

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website