what going on?

El Chapo 1x4

Episode 4

Ramon sjell një grup sicarios në një gjueti për El Chapo. Një xhirim masiv në një aeroport ngjall dyshime dhe një kardinal i shquar vdes.
dhe
Synonyms of dhe
noun
tokë
Translations of dhe
conjunction
and
dhe, e
noun
earth
tokë, botë, dhe, rruzull i dheut, stere, strofkë
soil
tokë, dhe, baltë, njollë
ground
terren, tokë, bazë, vend, fushë, dhe
land
tokë, vend, truall, terren, pronë, dhe
dust
pluhur, dhe, trazim, gjë pa vlerë, rrëmujë, plehra
dirt
baltë, pisllëk, ndyrësi, tokë, fëlliqësi, dhe
mold
myk, varresë, tokë e pasur, humus, kallëp, dhe
mould
myk, varresë, tokë e pasur, humus, kallëp, dhe
ground color
dhe
grit
kurajë, rërë, zhavorr, pluhur, zall, dhe
glebe
ngastër e priftit, dhe, tokë
muck
pleh, baltë, lerë, pisllëk, ndyrësi, dhe

El Chapo: 1×4
May. 14, 2017

El Chapo season 1

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website