what going on?

Extant 1x2

Extinct (Episodi 2)

Pas Molly bie dhe përjeton një vizion të takimit të saj në Seraphim, Sam pranon të japë asaj një ultratinguj kështu që ajo mund të mësoni më shumë për shtatzëninë e saj misterioze. Gjithashtu, Molly gjurmët poshtë Kryger dhe ai zbulon detajet shqetësuese të misionit të tij të vetëm që Agjencia Ndërkombëtare për Kërkimin e Hapësirës (ISEA) po e mban sekret.

Extant: Sezoni 1 Episodi 2
Jul. 16, 2014

Extant season 1

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website