what going on?

Lethal Weapon 1x12

Brotherly Love

Kur një makinë që përmban sasi masive të kokainës është vjedhur nga një pjesë e ngujuar, Riggs dhe Murtaugh bëhen të përfshirë në një unazë famëkeqe të vjedhjes së makinave. Ndërkohë, Murtaugh përjeton disa dhimbje të frikshme gjoks. Nëse ngasja e Riggs nuk është e mjaftueshme për një shkaktar, avokati mbrojtës i çështjes nuk është tjetër veçse Trish Murtaugh tmerrësisht i shkëlqyeshëm.

Lethal Weapon: 1×12
Jan. 18, 2017

Lethal Weapon season 1

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website