what going on?

Lethal Weapon 1x2

Surf N Turf

Një ankesë e zhurmës në shtëpinë e një boksieri çon Riggs dhe Murtaugh në një rast që përfshin vrapues të paligjshëm të armëve dhe Riggs bëhet i investuar personalisht në rezultatin kur një nga objektivat e tyre i kujton atij gruan e tij të ndjerë. Ndërkohë, Trish shqetësohet për shëndetin e Murtaugh-it.

Lethal Weapon: 1×2
Sep. 28, 2016

Lethal Weapon season 1

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website