what going on?

Lethal Weapon 1x3

Best Buds

Riggs dhe hetimi Murtaugh për një kartel të drogës bashkon Murtaugh me ish-T.O. Riggs shmang realitetin e vdekjes së Mirandës duke devijuar veten me veset e jashtme. Murtaugh dhe Trish luftojnë për të gjetur vetëm kohën.

Lethal Weapon: 1×3
Oct. 05, 2016

Lethal Weapon season 1

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website