what going on?

Lethal Weapon 1x4

There Goes the Neighborhood

Një varg vjedhjesh hyn në afërsi të shtëpisë për Murtaugh kur ndodh në lagjen e tij, dhe ai merr po aq personale për Riggs kur një tjetër ndërprerje përfundon në një fatkeqësi. Ndërkohë, Roger Junior lidhet me një mik të vjetër, i cili mund të jetë i shtrembëruar në ndonjë vepër penale të tij.

Lethal Weapon: 1×4
Lethal Weapon: 1×4
Oct. 12, 2016

Lethal Weapon season 1

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website