what going on?

Lethal Weapon 1x5

Spilt Milk

Murtaugh delves thellë në psikikën e një ish-vulë të marinës që është kërkuar për veprimtari kriminale dhe tërheq paralele midis tij dhe partnerit të tij, Riggs, i cili gjithashtu shërbeu në ushtri. Lidhja e Riggs me të dyshuarin kërcënon të ndërhyjë me rastin, por gjithashtu e detyron atë të hapë deri në Murtaugh.

Lethal Weapon: 1×5
Oct. 19, 2016

Lethal Weapon season 1

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website