what going on?

Lethal Weapon 1x6

Ties That Bind

Hetimi i vrasjes së një modeli të ri çon Riggs dhe Murtaugh në një nga familjet më të pasura të L.A. dhe Riggs është i tronditur kur një mik i vjetër i gruas së tij është gjithashtu i lidhur me rastin. Kthehu në shtëpi, Murtaugh është i tronditur për të zbuluar se vajza e tij po dërgon fotografi të rrepta tek të dashurin e saj të ri.

Lethal Weapon: 1×6
Nov. 09, 2016

Lethal Weapon season 1

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website