what going on?

Lethal Weapon 1x7

Fashion Police

Riggs dhe Murtaugh shikojnë në vrasjen e një nga expeditors e modës së L.A. dhe zbulojnë një operacion nëntokësor DEA. Në ngjarje të tjera, me Trish dhe fëmijët larg, Murtaugh shkon në një “bender” dhe Riggs ka ëndrrat tërësisht të vërteta të Mirandës.

Lethal Weapon: 1×7
Lethal Weapon: 1×7
Lethal Weapon: 1×7
Nov. 16, 2016

Lethal Weapon season 1

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website