what going on?

Lethal Weapon 1x8

Can I Get a Witness?

Kur një lojtar i një milion dollarësh të kazinosë merr një kthesë vdekjeprurëse, Riggs shoqëron dëshmitarin e vetëm të besueshëm, një djalë tetëvjeçar, dhe e merr atë në kujdesin e tij. Në anën e rrokullisjes, Murtaugh tërheq disa stunts të rrezikshëm në një përpjekje për të provuar për të gjithë se ai mund të jetë një djalë motor. Ndërkohë, Riggs mendon se çfarë të bëjë me paratë që ka marrë nga shitja e shtëpisë së tij në Teksas.

Lethal Weapon: 1×8
Nov. 30, 2016

Lethal Weapon season 1

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website