what going on?

Lethal Weapon 1x11

Lawmen

Murtaugh dhe Riggs dyshojnë keqpërdorimin e pushtetit në departamentin e Sheriff LA kur ata hetojnë vrasjen e një Ranger Texas.

Lethal Weapon: Sezoni 1 Episdoi 11
Lethal Weapon: Sezoni 1 Episdoi 11
Jan. 10, 2017

Lethal Weapon season 1

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website