what going on?

Lethal Weapon 1x10

Homebodies

Pas hetimit të vrasjes së një tregtari të drogës “mijëvjeçar”, Riggs dhe Murtaugh e gjejnë veten në një luftë të dhunshme midis një gjenerate të re të tregtarëve të drogës dhe një bande Koreatown. Ndërkohë, Murtaugh gjen disa rehati në një partner të përkohshëm të ri, dhe Trish përpiqet të krijojë Riggs me bashkëpunëtorin e saj.

Lethal Weapon: Sezoni 1 episodi 10
Dec. 21, 2016

Lethal Weapon season 1

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website