what going on?

Lethal Weapon 1x13

The Seal Is Broken

Riggs dhe Murtaugh shqyrtojnë një sërë krimesh të dhunshme me një gjë të përbashkët – viktimat janë të gjithë anëtarë të së njëjtës kishë. Riggs, ndërkohë, përballet me një dilemë morale kur njëvjetori i vdekjes së Mirandës e dërgon atë në një nivel të ri të ulët. Trish dhe Roger nuk pajtohen me RJ për të ardhmen e tij.

Lethal Weapon: Sezoni 1 episodi 13
Lethal Weapon: Sezoni 1 episodi 13
Jan. 25, 2017

Lethal Weapon season 1

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website