what going on?

Mr. Robot 1x1

eps1.0_hellofriend.mov

Elliot, një inxhinier kibernetik i sigurisë gjatë ditës dhe një haker vigjilent gjatë natës, është rekrutuar nga një grup misterioz nëntokësor për të shkatërruar firmën që ai ka paguar për të mbrojtur. Elliot duhet të vendosë se sa larg do të shkojë për të ekspozuar forcat që beson se po vrapojnë (dhe prishin) botën.

Mr. Robot: 1×1
Mr. Robot: 1×1
Mr. Robot: 1×1
Mr. Robot: 1×1
May. 27, 2015

Mr. Robot season 1

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website