what going on?

Mr. Robot 1x2

eps1.1_ones-and-zer0es.mpeg

Elliot është shqyer midis pranimit të një oferte pune nga Evil Corp dhe duke u bashkuar me grupin e hackerëve. Në të njëjtën kohë Elliot duhet të marrë vendim që mund të dëmtojë njerëzit rreth tij.

Mr. Robot: 1×2
Mr. Robot: 1×2
Mr. Robot: 1×2
Mr. Robot: 1×2
Mr. Robot: 1×2
Mr. Robot: 1×2
Mr. Robot: 1×2
Mr. Robot: 1×2
Mr. Robot: 1×2
Mr. Robot: 1×2
Jul. 01, 2015

Mr. Robot season 1

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website