what going on?

Mr. Robot 1x3

eps1.2_d3bug.mkv

Elliot përpiqet të udhëheqë një jetë normale, por nuk mund t’i shpëtojë shoqërisë. Ndërkohë, Gideoni rritet i dyshimtë dhe Tyrell luan të pista.

Mr. Robot: 1×3
Mr. Robot: 1×3
Mr. Robot: 1×3
Mr. Robot: 1×3
Mr. Robot: 1×3
Mr. Robot: 1×3
Mr. Robot: 1×3
Mr. Robot: 1×3
Mr. Robot: 1×3
Mr. Robot: 1×3
Jul. 08, 2015

Mr. Robot season 1

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website