what going on?

Mr. Robot 1x6

Sezoni 1 Episodi 6

Elliot përpiqet që t’i bëjë hak Vera nga burgu për të shpëtuar dikë që kujdeset për të. Ndërkohë, “loja” e Tyrell merr çmenduri dhe Angela gërmon thellë në vdekjen e nënës së saj.

Mr. Robot: 1×6
Mr. Robot: 1×6
Mr. Robot: 1×6
Mr. Robot: 1×6
Mr. Robot: 1×6
Mr. Robot: 1×6
Mr. Robot: 1×6
Mr. Robot: 1×6
Mr. Robot: 1×6
Mr. Robot: 1×6
Jul. 29, 2015

Mr. Robot season 1

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website