what going on?

Stranger Things 1x2

Chapter Two: The Weirdo on Maple Street

Lucas, Mike dhe Dustin përpiqen të bisedojnë me vajzën që gjetën në pyll. Hopper pyet një Joyce shqetësuar për një thirrje telefonike shqetësuese.

Stranger Things: 1×2
Jul. 15, 2016

Stranger Things season 1

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website