what going on?

The Flash 4x1

The Flash Reborn

Me Barry në forcën e shpejtësisë, Iris, Kid Flash, Joe dhe Vibe kanë marrë përsipër mbrojtjen e qytetit qendror. Sidoqoftë, kur një vektor i fuqishëm i blinduar kërcënon të nivelojë qytetin nëse Flash nuk shfaqet, Cisco merr një vendim të rrezikshëm për të thyer Barry nga forca e shpejtësisë. Sidoqoftë, Barry që vjen nuk është Barry i njëjtë që hyri.

The Flash: 4×1
The Flash: 4×1
The Flash: 4×1
The Flash: 4×1
The Flash: 4×1
The Flash: 4×1
Oct. 10, 2017

The Flash season 4

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website