what going on?

The Flash 4x3

Luck Be a Lady

Barry dhe ekipi janë goditur nga një varg fatkeqësie dhe e kuptojnë se është puna e një meta të re, Becky me nofkën Hazard, i cili ka aftësinë t’i japë fat të keq të tjerëve, ndërsa arkëton përfitimet për vete. Ndërkohë, Harry Wells kthehet në Tokë-1 për t’i dhënë Wally-it një mesazh nga Isai.

The Flash: 4×3
The Flash: 4×3
The Flash: 4×3
The Flash: 4×3
The Flash: 4×3
The Flash: 4×3
Oct. 24, 2017

The Flash season 4

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website