what going on?

The Flash 4x4

Elongated Journey Into Night

Cisco është tronditur kur babai i Gypsy, Breacher, shfaqet në Tokë-1. Kundërshtari merr një urrejtje të menjëhershme ndaj Cisco dhe vendos ta gjuajë atë. Ndërkohë, Barry shkon në moshën e tij të vjetër, Ralph Dibny.

The Flash: 4×4
The Flash: 4×4
The Flash: 4×4
The Flash: 4×4
The Flash: 4×4
The Flash: 4×4
Oct. 31, 2017

The Flash season 4

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website