what going on?

The Gifted 1x2

rX

Pas ushtrimit të kompetencave të saj përtej kufijve të tyre, Blink shkon në gjendje shoku, duke detyruar Caitlin dhe Eclipse të shkojnë në një mision për të gjetur një serum të veçantë që do ta ndihmojë atë të shërohet. Ndërkohë, Reed përballet me disa zgjedhje të vështira kur vjen puna për të ndihmuar familjen e tij, dhe Polaris shkon në disa probleme.

The Gifted: 1×2
The Gifted: 1×2
The Gifted: 1×2
The Gifted: 1×2
The Gifted: 1×2
The Gifted: 1×2
The Gifted: 1×2
The Gifted: 1×2
The Gifted: 1×2
The Gifted: 1×2
Oct. 09, 2017

The Gifted season 1

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website