what going on?

The Gifted 1x3

eXodus

Në një përpjekje për t’u bashkuar me njëri-tjetrin, Reed ndërpret një marrëveshje me Shërbimet Sentinel dhe Caitlin dhe fëmijët kërkojnë ndihmë nga dikush jashtë kompleksit. Ndërkohë, Thunderbird fillon të mësojë Blinkin si të kontrollojë fuqitë e tij.

The Gifted: 1×3
The Gifted: 1×3
The Gifted: 1×3
The Gifted: 1×3
Oct. 16, 2017

The Gifted season 1

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website