what going on?

The Gifted 1x4

eXit Strategy

Kur mutantët krijojnë një plan për të hequr Shërbimet Sentinel, Eclipse kërkon një mik të vjetër nga e kaluara e tij e errët në mënyrë që të marrë disa informata të dobishme. Ndërkohë, Lauren dhe Andy përpiqen të kombinojnë fuqitë e tyre në mënyrë që të ndihmojnë grupin.

The Gifted: 1×4
The Gifted: 1×4
The Gifted: 1×4
Oct. 23, 2017

The Gifted season 1

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website