Movies

7
Furious 7
10
HD

Furious 7

2015

Furious 7

Dekard Shou kërkon të hakmerret ndaj Dominik Toretos dhe familjes së tij për vdekjen e vëllait të tij.
3 Idiots
10
HD

3 Idiots

2009

3 Idiots

Dy miq të fillojnë një kërkim për një mik të humbur. Në këtë udhëtim, ata ndeshen me një bast të ...
Suicide Squad
10
HD

Suicide Squad

Një agjenci qeveritare sekrete rekruton super-aventureinelët e burgosur për të ekzekutar misione sekrete qeveritare, në shkëmbim të mëshirës.
Bad Moms
10
HD

Bad Moms

2016

Bad Moms

Kur tre mama të mbingarkuara dhe të nënvlerësuar arrijnë limitin e durimit te tyre, ato heqin dorë nga përgjegjësitë e ...
Logan
10
HD

Logan

2017

Logan

Në të ardhmen e afërt, Logani i plakur kujdeset për Profesor-X i cili është i sëmurë rëndë diku në kufirin ...
Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales
10
HD

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Thrust into an all-new adventure, a down-on-his-luck Capt. Jack Sparrow feels the winds of ill-fortune blowing even more strongly when ...