Filma

84
Ant-Man 2015
7.3
HD 1080p

Ant-Man 2015

Scott Lang duhet të përqafojë heroin e tij të brendshëm dhe të ndihmojë mentorin e tij, Doktor Hank Pym, për ...
Noah 2014
5.8
HD 720P

Noah 2014

2014

Noah 2014

Një njeri që vuan vizionet e një përmbytje apokaliptike merr masa për të mbrojtur familjen e tij nga përmbytja e ...
Assassin’s Creed 2016
5.9
HD 720P

Assassin’s Creed 2016

Nëpërmjet kujtimeve të zbuluara gjenetike që e lejojnë atë të rishikojë aventurat e paraardhësit të tij në Spanjën e shekullit ...
From Paris with Love
10
HD

From Paris with Love

James Reese ka një punë të mirë si ndihmë e ambasadorit në Francë, por pasioni i tij i vërtetë është ...
Furious 7
10
HD

Furious 7

2015

Furious 7

Dekard Shou kërkon të hakmerret ndaj Dominik Toretos dhe familjes së tij për vdekjen e vëllait të tij.
3 Idiots
10
HD

3 Idiots

2009

3 Idiots

Dy miq të fillojnë një kërkim për një mik të humbur. Në këtë udhëtim, ata ndeshen me një bast të ...
Bad Moms
10
HD

Bad Moms

2016

Bad Moms

Kur tre mama të mbingarkuara dhe të nënvlerësuar arrijnë limitin e durimit te tyre, ato heqin dorë nga përgjegjësitë e ...
Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales
10
HD

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Thrust into an all-new adventure, a down-on-his-luck Capt. Jack Sparrow feels the winds of ill-fortune blowing even more strongly when ...