Action & Adventure

Lethal Weapon
10

Lethal Weapon

Një ish-marifet i zhveshur i Marinës ndodhet në vendin e punës si oficer i policisë në Los Anxheles, ku ai ...
Stranger Things
8.3

Stranger Things

Kur një djalë zhduket, një qytet i vogël zbulon një mister që përfshin eksperimente sekrete, forca të tmerrshme mbinatyrore dhe ...