Adventure

The Dark Tower (2017)
5.8
HD

The Dark Tower (2017)

Gunslinger i fundit, Roland Deschain, është mbyllur në një betejë të përjetshme me Walter O'Dimin, i njohur gjithashtu si Njeriu ...
Interstellar 2014
10
HD 720P

Interstellar 2014

Kronikave ndëryjore janë aventurat e një grupi eksploruesish që përdorin një vrimë të re të zbuluar sapo të tejkalojnë kufizimet ...
Jungle
6.7
HD

Jungle

2017

Jungle

Një udhëzues misterioz shoqëron një aventurie entuziaste dhe mikun e tij në xhungël Amazon, por udhëtimi i tyre kthehet në ...
Barely Lethal 2015
5.4
HD 720P

Barely Lethal 2015

Vuajtja 16 vjeçare e vrasësit ndërkombëtar për një "adoleshencë" normale falton vdekjen e saj dhe regjistrohet si një i moshuar ...
Ant-Man 2015
7.3
HD 1080p

Ant-Man 2015

Scott Lang duhet të përqafojë heroin e tij të brendshëm dhe të ndihmojë mentorin e tij, Doktor Hank Pym, për ...
Noah 2014
5.8
HD 720P

Noah 2014

2014

Noah 2014

Një njeri që vuan vizionet e një përmbytje apokaliptike merr masa për të mbrojtur familjen e tij nga përmbytja e ...
Assassin’s Creed 2016
5.9
HD 720P

Assassin’s Creed 2016

Nëpërmjet kujtimeve të zbuluara gjenetike që e lejojnë atë të rishikojë aventurat e paraardhësit të tij në Spanjën e shekullit ...