Comedy

Girls Trip (2017)
6.4
HD

Girls Trip (2017)

Katër të dashurat marrin një udhëtim në New Orleans për një festival vjetor dhe gjatë rrugës rizbulojnë anët e tyre ...
Marjorie Prime(2017)
6.3
HD 720P

Marjorie Prime(2017)

Një shërbim që ofron rikrijime holografike të të dashurve të vdekur lejon që një njeri të vijë ballë për ballë ...
A Gentleman(2017)
7.1
HD

A Gentleman(2017)

Gaurav ëndërron të vendoset poshtë me Kavya, gruaja e ëndrrave të tij, por ajo preferon një njeri që është më ...
Where’s The Money?(2017)
0
HD

Where’s The Money?(2017)

Një djalosh i shkathët dhe i zgjuar nga rrugët e Jugut Qendror duhet të hyjë në një vëllazëri të bardhish ...
Ingrid Goes West
6.8
HD

Ingrid Goes West

Ingrid bëhet i fiksuar me një yll të rrjetit social të quajtur Taylor Sloane i cili me sa duket ka ...
American Made (2017)
9
HD

American Made (2017)

Historia e vërtetë e pilot Barry Seal, i cili transportoi kontrabandë për CIA-n dhe kartelin Medellin në vitet 1980.
The Maiden Heist (2009)
6.1
HD

The Maiden Heist (2009)

Një komedi u përqëndrua në tre roje të sigurisë së muzeut që hartuan një plan për të vjedhur veprat e ...
Filth
7.1
HD

Filth

2013

Filth

Një polic fanatik i droguar nga çrregullimi bipolar dhe varësia e drogës manipulon dhe hallucinon rrugën e tij gjatë sezonit ...
Espionage Tonight
0
HD

Espionage Tonight

Një shfaqje televizive krijohet për spiunët, me qëllim që t'i nxjerrë transparentë për publikun. Një sërë aktorësh punësohen nga producentët ...
Bon Cop Bad Cop 2 (2017)
0
HD 720P

Bon Cop Bad Cop 2 (2017)

Ward dhe Bouchard duhet të përballen me një unazë të rëndësishme të vjedhjeve të makinave që rezulton të jetë shumë ...
Suntan (2016) +18
6.7
HD 720P

Suntan (2016) +18

Kostis është një mjek 40-vjeçar që gjendet në ishullin e vogël të Antiparos, për të marrë përsipër klinikën lokale. E ...
Barely Lethal 2015
5.4
HD 720P

Barely Lethal 2015

Vuajtja 16 vjeçare e vrasësit ndërkombëtar për një "adoleshencë" normale falton vdekjen e saj dhe regjistrohet si një i moshuar ...