Crime

Mr. Robot
7.9

Mr. Robot

2015

Mr. Robot

Një dramë bashkëkohore dhe kulturore në lidhje me një programues të ri, Elliot, i cili vuan nga një çrregullim anti-social ...
Lethal Weapon
10

Lethal Weapon

Një ish-marifet i zhveshur i Marinës ndodhet në vendin e punës si oficer i policisë në Los Anxheles, ku ai ...
American Made (2017)
9
HD

American Made (2017)

Historia e vërtetë e pilot Barry Seal, i cili transportoi kontrabandë për CIA-n dhe kartelin Medellin në vitet 1980.
The Maiden Heist (2009)
6.1
HD

The Maiden Heist (2009)

Një komedi u përqëndrua në tre roje të sigurisë së muzeut që hartuan një plan për të vjedhur veprat e ...
The Blue Room (2014) +18
6.3
HD

The Blue Room (2014) +18

Një burrë dhe një grua, fshehurazi në dashuri, vetëm në një dhomë. Ata e dëshirojnë njëri-tjetrin, duan njëri-tjetrin, madje edhe ...
Filth
7.1
HD

Filth

2013

Filth

Një polic fanatik i droguar nga çrregullimi bipolar dhe varësia e drogës manipulon dhe hallucinon rrugën e tij gjatë sezonit ...
Brawl in Cell Block 99
0
HD

Brawl in Cell Block 99

Pasi ka punuar si një ndërlidhës droge dhe duke hyrë në një shpërthim brutal me policinë, një ish-boksier e gjen ...
Bon Cop Bad Cop 2 (2017)
0
HD 720P

Bon Cop Bad Cop 2 (2017)

Ward dhe Bouchard duhet të përballen me një unazë të rëndësishme të vjedhjeve të makinave që rezulton të jetë shumë ...
From Paris with Love
10
HD

From Paris with Love

James Reese ka një punë të mirë si ndihmë e ambasadorit në Francë, por pasioni i tij i vërtetë është ...