Dramë

The Glass Castle
7.2
HD

The Glass Castle

Një vajzë e re është ngritur në një familje jofunksionale vazhdimisht në arrati nga FBI. Duke jetuar në varfëri, ajo ...
Showgirls
4.7
HD

Showgirls

KUJDES: FILMI KESHILLOHET PËR SHIKUES MBI 18 VJEÇ! KA SKENA TË FORTA EROTIKE! Nomi, një vajzë e re, arrin në ...
IT (2017)
7.8
HD

IT (2017)

2017

IT (2017)

Në një qytet të vogël në Maine, shtatë fëmijë të njohur si The Losers Club vijnë ballë për ballë me ...
Dog Pound (2010)
7.0
HD

Dog Pound (2010)

Tre delikuentë të mitur arrijnë në një qendër korrektuese dhe vihen nën kujdesin e një roje me përvojë.
The Babadook (2014)
6.8
HD

The Babadook (2014)

Një nënë e vetme, e rrënuar nga vdekja e dhunshme e burrit të saj, ballafaqohet me frikën e djalit të ...
The Human Contract
5.2
HD

The Human Contract

Një grua e lirë e çon një biznesmen në një rrugë të braktisjes së pamatur.
Marjorie Prime(2017)
6.3
HD 720P

Marjorie Prime(2017)

Një shërbim që ofron rikrijime holografike të të dashurve të vdekur lejon që një njeri të vijë ballë për ballë ...
The Show(2017)
6.2
HD

The Show(2017)

Një vështrim shqetësues në televizionin real, ku një shfaqje shqetësuese e lojës ka garuesit që i japin fund jetës së ...
Ingrid Goes West
6.8
HD

Ingrid Goes West

Ingrid bëhet i fiksuar me një yll të rrjetit social të quajtur Taylor Sloane i cili me sa duket ka ...
Boy A
10
HD 720P

Boy A

2007

Boy A

Nëpërmjet këtij filmi, vjen historia e Xhejkut, një i ri që sapo është liruar nga burgu. Pas dënimit për kryerjen ...
Kajaki (2014)
10
HD 720P

Kajaki (2014)

Ushtarët britanikë që ruajnë digën e Kajakut nisën të shpëtonin një ekip tre-njeri pasi njëri prej tyre humb një këmbë ...
3 Idiots
10
HD

3 Idiots

2009

3 Idiots

Dy miq të fillojnë një kërkim për një mik të humbur. Në këtë udhëtim, ata ndeshen me një bast të ...