Fantasy

Constantine(2014)
7

Constantine(2014)

Një njeri që lufton me besimin e tij është i përhumbur nga mëkatet e së kaluarës së tij, por papritmas ...
Logan(2017)
8.2
HD 1080p

Logan(2017)

Në të ardhmen e afërt, një Logan i lodhur kujdeset për një Profesor X në një strehë në kufirin meksikan. ...
X-men X2(2003)
7.5
HD

X-men X2(2003)

Profesori Charles Xavier dhe ekipi i tij i superheronjve të talentuar gjenetikisht përballen me valën e ndjenjës anti-mutante të udhëhequr ...
X-Men(2000)
7.4
HD

X-Men(2000)

Dy mutantë, Mashtrues dhe Wolverine, vijnë në një akademi private për llojin e tyre, ekipi i superheronjve, X-Men, duhet të ...
Arrow
6.1

Arrow

2012

Arrow

Oliver Mbretëresha e zhdukur miliarderi mungon dhe konsiderohet i vdekur kur jahti i tij humbet në det. Ai kthehet pesë ...