Fantazi

Constantine(2014)
7

Constantine(2014)

Një njeri që lufton me besimin e tij është i përhumbur nga mëkatet e së kaluarës së tij, por papritmas ...
The Dark Tower (2017)
5.8
HD

The Dark Tower (2017)

Gunslinger i fundit, Roland Deschain, është mbyllur në një betejë të përjetshme me Walter O'Dimin, i njohur gjithashtu si Njeriu ...
Atomica(2017)
4.1
HD 720P

Atomica(2017)

Në të ardhmen e afërt, kur komunikimet shkojnë jashtë linje në një central të bërthamor të izoluar të izoluar në ...
Logan(2017)
8.2
HD 1080p

Logan(2017)

Në të ardhmen e afërt, një Logan i lodhur kujdeset për një Profesor X në një strehë në kufirin meksikan. ...
X-men X2(2003)
7.5
HD

X-men X2(2003)

Profesori Charles Xavier dhe ekipi i tij i superheronjve të talentuar gjenetikisht përballen me valën e ndjenjës anti-mutante të udhëhequr ...
X-Men(2000)
7.4
HD

X-Men(2000)

Dy mutantë, Mashtrues dhe Wolverine, vijnë në një akademi private për llojin e tyre, ekipi i superheronjve, X-Men, duhet të ...
A Gentleman(2017)
7.1
HD

A Gentleman(2017)

Gaurav ëndërron të vendoset poshtë me Kavya, gruaja e ëndrrave të tij, por ajo preferon një njeri që është më ...
Stranger Things
8.3

Stranger Things

Kur një djalë zhduket, një qytet i vogël zbulon një mister që përfshin eksperimente sekrete, forca të tmerrshme mbinatyrore dhe ...