History

Dunkirk (2017)
10
HDKamer

Dunkirk (2017)

Evakuimi i mrekullueshëm i ushtarëve aleatë nga Belgjika, Britania, Kanadaja dhe Franca, të cilët u prenë dhe rrethuar nga ushtria ...
HHhH (2017)
6.4
HD

HHhH (2017)

Me Rajhun e Tretë është në kulmin e tij më 1942, rezistenca çeke në Londër ka në plan operacionin më ...
Grey Gardens
7.5
HD

Grey Gardens

Bazuar në historitë jetësore të hallave të çuditshme dhe kushëririt të parë të Jackie Onassis, të ngritur si Park Avenue, ...